Wie ben ik

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (15)

Mijn naam is Wendy Kakebeeke. Wat ik nu doe en waar ik woon is het gevolg van de keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Ik ben mijn dromen achterna gegaan.

Al op jonge leeftijd wilde ik wereldkampioen schaatsen worden. Een huis aan het strand leek me geweldig. Werken bij een multinational zou top zijn. Daarnaast wilde ik ook veel van de wereld zien en een gezin stichten. Samen met mijn gezin woon ik nu in Zwitserland. Ik werd als 17-jarige Nederlands Kampioen Junioren Sprint (500mtr). Ik heb enkele jaren in Scheveningen gewoond, op loopafstand van het strand. Sinds mijn 21ste werk ik bij Unilever in Nederland, België en voor DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).  Al ruim 6 jaar coach ik mensen in carrière- en levensvragen. Ik ben daarnaast ook trainer en coach van een masters- en jeugdschaatsteam in Zwitserland.

Welke eigenschappen hebben mij geholpen mijn dromen te verwezenlijken?
Met mijn doorzettingsvermogen, mijn gedrevenheid, doelgerichtheid, mijn motivatie, mijn positieve energie en passie weet ik mijn dromen na te jagen.

Welke droom heb ik nu?
Mijn droom is mensen te coachen en te begeleiden in het vinden en nastreven van hun droom. Mijn passie is om hen te enthousiasmeren, te inspireren en te stimuleren en zo alles uit  het leven te halen wat erin zit.  Via mijn coaching programma’s hoop ik zo veel mogelijk mensen te bereiken. Mijn uiteindelijke coaching droom is zo veel mogelijk mensen begeleiden om hun droom waar te maken door middel van mijn coaching programma’s en  uiteindelijk ook via coaching dagen, coaching reizen en een coachingshuis.