Vijf tips – van `get` (cadeautijd) naar `become` (meer bezinning)

The Major value in life is not what you get, but what you become!

December is traditioneel een maand van veel cadeaus. Natuurlijk ook van bezinning en advent, maar dat raakt toch vaak een beetje op de achtergrond. Zowaar adventstijd draait steeds meer om elke dag iets krijgen. Elke dag een vakje openen en zie daar, een cadeautje (klein of groot). Zelfs een chipsfabrikant heeft een Adventstoren, elke dag een ander chipszakje (wel creatief)!

get becomeVijf tips om de cadeautijd (get) om te draaien in bezinning (become).

1) Geef jezelf off time. Maak juist in deze maand tijd vrij voor Me-Time.
2) Actieve cadeaus helpen om het samenzijn te vergroten. Geef ook eens vaker een uitstapje of bijvoorbeeld een zelfgemaakte cadeaubon voor een gerecht naar keuze of bv. een massage
3) Geef iemand een bon om een donatie te doen aan een `goed doel` naar keuze (en heb er natuurlijk vervolgens over waarom die persoon voor x, y of z kiest)
4) Maak een fotocollage als cadeau. Een geef in die collage een boodschap mee (bv. vriendschap). Je kijkt terug op alle mooie momenten en wellicht voeg je er gelijk een paar wensmomenten aan toe die je nog graag zou willen beleven.
5) Tot slot. Zorg dat elk cadeautje een echt persoonlijke touch heeft. Liever maar 2 regels die niet rijmen erbij dan een heel lang (op internet gevonden) gedicht.

Dit is het laatste blogbericht voor 2014. Er volgt nog 1 nieuwsbrief dit jaar, thema: Game Changers! Schrijf je nu in om deze ook te ontvangen.

Hele fijne kerstdagen en natuurlijk een schitterend begin van 2015, met nieuwe dromen en nieuwe kansen (die je ook vandaag en morgen hebt:)!

Liefs

Wendy

No comments yet.

Leave a Reply