Wil jij gecoached worden? Jij bepaalt wat je betaalt!

Als jij door mij gecoached wil worden richting jouw dromen, mag je zelf bepalen hoeveel jij er per uur voor over hebt en wat jij kunt missen!

Na deze heerlijke zomer (die hopelijk nog even duurt) heb ik weer ruimte in mijn hoofd en agenda om nieuwe coaching uitdagingen aan te gaan! Er is weer ruimte voor mensen die gecoached willen worden om alles uit het leven te halen wat erin zit. Een coach die hun grenzen kan verleggen, scherp blijft als er excuses komen en snel concreet wordt met een duidelijk stappenplan.

Een van de opdrachten die mensen bij mij bijna altijd moeten maken, is routines doorbreken en nieuwe dingen proberen. In dit geval ga ik zelf ook iets nieuws proberen: Jij bepaalt wat je betaalt (voor een coachingsessie)!

name-your-own-price[1]Meld je nu aanGeef aan wat je wensen zijn voor de coaching (coachingsvraag) en wat jij kunt bijdragen. Dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek (Skype, 20min) voordat we met de sessies beginnen.

Super spannend, maar dat is het doel ook. Buiten je comfortzone gaan, nieuwe dingen leren en daardoor alles uit het leven halen!

 

Stuur dit vooral door, hoe meer mensen ik kan helpen hoe beter!

 

No comments yet.

Leave a Reply