Happy Game Changing 2015!

20141019_122823[1]Welkom in 2015. Het jaar is al weer een aantal dagen oud. Hopelijk waren die dagen ook al gevuld met mooie avonturen, leuke belevenissen en kon je dat doen wat goed voelde! Wordt 2015 voor jou ook een topjaar?!

Er zijn ontzettend veel onderzoeken gedaan naar het al dan niet slagen van het doen van beloftes (bv. 2015 wordt een topjaar:)). Ik heb 4 tips hieruit gefilterd waarvan ik meermaals heb gezien dat ze het beste resultaat opleveren.

1) Beloof jezelf pas iets wanneer je ook een plan hebt hoe je die belofte gaat waarmaken. En jij je er ook over langere tijd aan gaat houden. Zonder plan is de kans van slagen minimaal 2 keer zo klein.

2) Beloof jezelf pas iets wanneer je er echt in geloofd, de intrinsieke motivatie. Dus niet omdat anderen het graag willen, de kans dat je dat volhoudt is klein.

3) Beloon je successen en deel deze met anderen. Het levert je een eigen energieboost en je deelt ook nog eens je belofte met anderen waardoor de kans van volharding en dus slagen groter wordt.

4) Definieer wat jouw Game Changers zijn. Wat ga jij anders doen, wat ga jij anders denken waardoor je andere (positieve) resultaten creëert?

Mijn vraag voor jou is niet wat je voornemens zijn. Mijn vraag luidt: `Wat is jouw Game Changer in 2015?`. Wat ga jij echt anders doen waardoor 2015 jouw jaar wordt?!

Geen idee? Ik wil je er graag bij op weg helpen. Vandaar dat ik mijzelf de belofte heb gedaan (en bij deze aan jullie) een nieuwe online cursus te maken inclusief video en les materiaal (altijd mogelijk in combinatie met 1 op 1 coaching). Het thema lijkt me duidelijk: Definieer jouw Game Changer (en je haalt alles uit het leven wat erin zit).

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

 

 

No comments yet.

Leave a Reply