Beweging / Sport

Unlimited Coaching & Training in Beweging: Beweging is voor iedereen van essentieel belang om in balans te zijn. Het helpt om niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk in beweging te komen.

Sport is mijn passie en mijn uitlaatklep. Daarmee creëer ik mijn sterktes en ontdek ik mijn zwaktes. Met mijn doorzettingsvermogen, mijn gedrevenheid, doelgerichtheid, mijn motivatie en passie weet ik mijn dromen na te jagen.  Samen met jou kom ik graag in beweging.

Beweging, Fit en Sport Programma’s

Unlimited Fit Programma
Gewoon een beetje fitter, gewoon meer in balans, fysiek en mentaal. Eindelijk twee keer  in de week sporten, elke dag dat half uurtje bewegen of zelf een keer een 5 kilometer lopen. Een iets gezonder gewicht en gezondere voeding, de basis voor fysieke en mentale fitheid. Samen op zoek naar jou kracht en energie en voor sportieve en gezondheidsdoelen.

Unlimited Prof Programma
Coaching en begeleiding van professionele sporters. Als Personal Trainer coach ik je zowel bij je fysieke dromen als je mentale wensen. Professionele sporters kan ik begeleiden in het halen van hun droomdoel. Fysiek, mentaal  of op gebied van dieet. Of een combinatie van alle drie.

Geïnteresseerd?  Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.